Om GHP Urologcentrum

På GHP Urologcentrum sätter vi våra patienter i centrum och värnar om att ge högkvalitativ specialiserad sjukvård. Vår ambition är att vara så informativa som möjligt om olika sjukdomar och besvär och försöker att i mesta möjliga utsträckning bemöta frågor och funderingar kring detta.

Vi gör utredningar och behandlingar inom allt som rör de nedre urinvägarna både hos kvinnor och män. Sedan en tid tillbaka har vi möjlighet att erbjuda uroterapi. Vi utför även operationer, bl a sterilisering (Vasektomi).

Läs mer om uroterapi här.

Vi är först i Sverige med Rezüm metoden. En unik metod som innebär att män med vattenkastningsbesvär p g a förstorad prostata behandlas med vattenånga. Vattenångan gör att prostata krymper, därmed lindras besvären, som också helt kan försvinna. Behandlingen tar bara några minuter under lokalbedövning och patienten kan gå hem direkt efteråt.

Läs mer om Rezüm här.

Vi har avtal med Stockholms läns landsting och har nära samarbete med Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Vi tar även emot försäkringspatienter och övriga privatpatienter.